از مهم ترین اهداف و مقاصد گروه سنگ ملک زاده رعایت اصل صداقت با شما دوستان عزیز بوده و هست.در مقالات قبلی به ویژگی ها و مزایای سنگ های مختلف اشاره شد. اما این همه ی این ماجرا نیست. همانطور که هر چیزی عیب و ایراداتی دارد، سنگ ها نیز دارای معایبی میباشند. گرانیت نیز از این قاعده مستثنی نیست. در ادامه قصد داریم شمارا با مضرات و معایب سنگ گرانیت آشنا کنیم تا انتخاب دقیق و بهتری داشته باشید.
خلاصه ای از سنگ گرانیت:
گرانیت ها از سنگ های پرکاربرد در نمای ساختمان ها میباشند. این سنگ ها در دسته سنگ های آذرین قرار میگیرند. گرانیت ها بدلیل داشتن مقاومت بالا و استحکام مطلوب از آن در ساختمان سازی استفاده میشود.
گرانیت ها از انجماد مواد مذاب در داخل پوسته زمین بدست می آیند. تنوع رنگ گرانیت ها باعث محبوبیت بیشتر این سنگ شده و میتوان از آن در زمینه های بیشتر استفاده کرد.
سنگ گرانیت چیست؟ بیشتر…
معایب سنگ گرانیت:
سنگ گرانیت با توجه به تمام ویژگی های مثبت خود، متاسفانه معایبی نیز دارد. گرانیت در مقابل فوایدی چون مقاومت در برابر ضربه و فرسایش، مقاومت در برابر عوامل محیطی، تنوع در رنگ بندی و ظاهر، مقاومت در برابر نفوذ آب، استحکام و طول عمر بالا و سختی بالا عیب ها و مضراتی نیز برای سلامتی انسان دارد.
مواد پرتوزا:
گرانیت ها در خود مواد پرتوزای زیادی همچون اورانیوم، توریوم و پتاسیم رادیواکتیو میباشند. این مواد باعث میشوند که وقتی این سنگ ها در محیط بسته قرار میگیرند میتوانند اثرات زیانباری در سلامتی سیستم ریه ساکنین بر جای گذارد.
اشعه ایکس و گاما:
یکی دیگر از معایب سنگ گرانیت این است که گرانیت ها دارای اشعه ایکس و گاما میباشند. همین موجب میشود با ساتع کردن امواج رادیو اکتیو از خود باعث آلودگی های خاص و بیماری های سرطانی شود. همین امر موجب شده است که استفاده از این گونه سنگ ها در محیط های بیمارستانی و آزمایشگاهی منسوخ و ممنوع باشد.
معایب سنگ گرانیت برای ساختمان
سنگین بودن گرانیت:
گرانیت از جمله سنگ های سنگین میباشد که بعضا بکار گیری آن در نما موجب سقوط آن میشود. همچنین علاوه بر این گرانیت موجب میشود که وزن ساختمان سنگین شود که این خود یک پوئن منفی حساب میشود. به دلیل احتمال سقوط گرانیت از ساختمان شهرداری بیانیه ای تحت عنوان پیچ کردن آن به دیوار صادر کرد.
تخلخل پایین و چسبندگی کم:
گرانیت ها به علت تخلخل کم، قدرت چسبندگی کمی نیز دارا میباشند. این موجب میشود که با گذشت زمان این سنگ ها در برخی موارد ناپایدار شده و از سیمان جدا شده و سقوط میکند. همین امر موجب پیچ کردن این سنگ ها به نمای ساختمان شد.
عایق نبودن سنگ گرانیت:
یکی دیگر از معایب بزرگ گرانیت این است که این سنگ عایق حرارتی و صوتی نیست که باعث هدررفت انرژی در ساختمان میشود.
زنگ زدن آهن درون گرانیت:
وجود عنصر آهن در سنگ گرانیت باعث میشود وقتی از آن در نمای ساختمان استفاده میشود،، پس از گذشت زمان و قرار گرفتن در معرض باران موجب زنگ زدگی سنگ میشود. زنگ زدگی باعث کاهش زیبایی سنگ گرانیت میشود.
سخن پایانی:
سنگ گرانیت مزایا و ویژگی های خاص خودش را دارد که نمیتوان منکر آن ها شد. همین دلیل باعث شده است که نتوانیم بیخیال استفاده از این سنگ در ساختمان شویم .
پس بهتر است هنگام استفاده از آن نکات لازم را رعایت کنید.
شما می توانید برای مشاهده محصولات گروه سنگ ملک زاده به صفحه محصولات مراجعه کنید و یا برای ارتباط با کارشناسان به صفحه تماس با ما مراجعه نمایید .