فروش اینترنتی سنگ مرمریت

سنگ مرمریت

سنگ مرمریت چیست؟

سنگ مرمریت یک سنگ دگرگونی دارای دانه‌های ریز است که از سنگ آهک یا دولومیت گرفته شده و از توده‌ای از دانه‌های بهم پیوسته کلسیت تشکیل شده است. وقتی سنگ آهک در اعماق لایه‌های قدیمی پوسته زمین تحت حرارت و فشار لایه‌های ضخیم رسوبات پوشاننده قرار می‌گیرد، به سنگ مرمریت تبدیل می‌‍شود.همچنین ممکن است در نتیجه دگرگونی مجاورتی نزدیک به سنگ‌های آذرین ایجاد شود. ناخالصی‌های موجود در سنگ آهک می‌توانند در طول فرایند دگردیسی مجدداً متبلور شوند و در نتیجه ناخالصی‌های معدنی در این سنگ ، معمولاً گرافیت ، پیریت ، کوارتز ، میکا و اکسیدهای آهن ایجاد شود.در مقادیر کافی ، ناخالصی می‌تواند بر روی بافت و رنگ سنگ مرمریت تأثیر بگذارد.

قیمت سنگ های مرمریت به عوامل زیر بستگی دارد :

    ۱ – کیفیت و آنالیز سنگ

مهمترین پارامتر کیفیت سنگ ، آنالیز فیزیکی و شیمیایی آن سنگ میباشد . و هر چه قدر آنالیز سنگ مرمریت به حد مطلوب نزدیکتر باشد از کیفیت بالاتری برخوردار است و به مراتب قیمت بالاتری خواهد داشت

    ۲ – رنگ و طرح متفاوت

سنگ های مرمریت تنوع بالاتری نسبت به سایر سنگ های ساختمانی دارند . هر چه قدر سنگ مرمریت ، رنگی خاص و بی رقیب تر باشد از قیمت بالاتری برخوردار است .

    3 – قطر و ابعاد سنگ

سنگ های مرمریت بیشتر در سنگ فرش استفاده میشوند بنابراین قطر یا همان ضخامت سنگ بسیار حائز اهمیت است زیرا سنگ فرش باید دارای مقاومت فشاری بالایی داشته باشد . همچنین ابعاد سنگ نقش تعیین کننده ای در تعیین قیمت سنگ دارد و هر چه قدر ابعاد سنگ بزرگتر باشد قیمت آن هم بیشتر است . سنگ های سایز کوچک و غیر متعارف که در حین تولید سنگ های سایزهای متعارف تولید میگردد از قیمت ارزانی برخوردار است.

سنگ مرمریت

    4 – سورت دقیق سنگ

سنگ های مرمریت دارای سورت های مختلفی هستند که پس از مرحله برش و ساب سورت بندی میگردد . اخیرا دستگاهی به نام دستگاه سورتینگ کار سورت بندی سنگ را انجام میدهد . هر چقدر سورت سنگ دقیق و یکدست تر باشد قیمت بالاتری دارد .

    5 –  نوع فرآوری سنگ

نوع فرآوری سنگ نقش تعیین کننده ای در قیمت سنگ مرمریت دارد . نوع رزین یا اپوکسی ، استفاده از تکنولوژی UV ، دقت در برش و گونیا بودن سنگ ، میزان ساب و پولیش سنگ ، توری پشت سنگ و نوع بسته بندی و حمل ونقل سنگ های مرمریت در قیمت سنگ های مرمریت تاثیر خواهد داشت .

بیشتر بخوانید:فروش سنگ پله مرمریت

خصوصیات فیزیکی

قبل از خرید سنگ مرمریت بهتر است با ویژگی‌های آن آشنا شوید. ویژگی‌های سنگ مرمریت به اختصار به شرح زیر می‌باشد :

۱-رنگ: سفید ، صورتی ، مشکی ، کرم

۲-مشتق شده: سنگ آهک ، دولومیت

۳-اندازه ذره : متوسط؛ می‌توان بلورهای کلسیت بهم پیوسته را با چشم غیر مسلح مشاهده کرد.

۴-سختی : سخت ، اگرچه اجزای ماده معدنی نرم است .(کلسیت دارای درجه سختی سه در مقیاس سختی موس است)

۵-ساختار: عظیم

۶-گروه: سنگ‌های دگرگونی

۷-بافت: گرانوبلاستیک ، ریز دانه‌ای.

۷-تشکیل: دگرگونی ناحیه‌ای یا دگرگونی مجاورتی

۸-واکنش اسیدی: سنگ مرمریت از کلسیم کربنات تشکیل شده است و در تماس با بسیاری از اسیدها واکنش نشان داده و اسید را خنثی می‌کند. از این سنگ اغلب بصورت خرد شده برای خنثی سازی اسید در نهرها ، دریاچه‌ها و خاک‌ها استفاده می‌‍شود.

۹-درجه سختی: سنگ مرمریت از کلسیت تشکیل شده است و دارای درجه سختی سه در مقیاس سختی موس است. در نتیجه ، تراش دادن آن آسان است و همین امر آن را برای تولید مجسمه‌ها و اشیا زینتی مفید می‌کند.

همچنین خاصیت فراتابی سنگ مرمریت خصوصا آن را برای ساخت انواع مجسمه‌ها جذاب می‌کند.

۱۰-قابلیت صیقل پذیری: پس از اینکه به طور تدریجی با یک تراشنده خوب، سمباده زده می‌‍شود ، می‌توان آن را تا حد زیادی براق کرد. این فرایند اجازه می‌دهد تا قطعات جذاب این سنگ ، برش و صیقل داده شده و به عنوان کاشی کف، پانل‌های معماری ، سنگ نما ، آستانه‌های پنجره ، کف پله‌ها ، ستون‌ها و بسیاری دیگر از قطعات دکوراسیون استفاده شود.

۱۱-مواد معدنی عمده سنگ مرمریت: کلسیت

مواد معدنی جانبی مرمریت: دیوپسید ، ترمولیت ، اکتینولیت ، دولومیت

مزایای سنگ مرمریت:

  • زیبایی و تنوع زیاد در طرح و رنگ به خصوص در کشور ایران
  • دارا بودن بافت متراکم و عدم وجود خلل و فرج
  • جذب آب بسیار کم و نزدیک به صفر
  • صیقل پذیر بودن و داشتن جلای مناسب (در مراحل پرداخت و فرآوری سنگ
  • مناسب برای کف ساختمان، پله ها و نماهای داخلی بدلیل تخلخل بسیار پایین و ظاهر زیبا
  • دارای سطحی یکدست و بدون حفره نسبت به سنگ‎‌های تراورتن
  • قیمت مناسب به دلیل وجود معادن داخل کشور
  • سختی بالا و مقاومت در برابر آتش و فرسایش
سنگ مرمریت

معایب سنگ مرمریت:

  • تغییر رنگ در دراز مدت بر اثر قرار گرفتن در معرض نور خورشید
  • لکه پذیر بودن به دلیل عدم امکان استفاده از مواد پرکننده
  • احتمال یخ زدگی و شکست در لایه‌ های بیرونی این سنگ در برخی از سورتهای ضعیف‌تر
  • عدم مقاومت در برابر شرایط اسیدی مانند باران‌های اسیدی و مواد شوینده
  • نداشتن مقاوتی سطحی در برابر خط و خش در صورت استفاده از نوع ساب خورده به عنوان کف پوش
  • عدم استفاده از سنگ مرمریت جهت نمای بیرونی به علت دارا بودن وزن زیاد و عدم تخلخل

کاربرد سنگ مرمریت:

  • تزیین نمای داخلی ساختمان و پوشش کامل دیوار با سنگ مرمریت
  • استفاده در کفپوش ساختمان
  • کاربرد در پله و راه پله‌ها
  • به کار بردن در سنگ کف آسانسور و قاب دور آن
  • استفاده از سنگ‎‌های مرمریت رنگ روشن برای صفحه کابینت
  • به کار بردن در سنگ کف پارکینگ و دیواره‌های آن
  • استفاده جهت مصنوعات سنگی مانند مجسمه، گلدان سنگی، میز جلو مبلی و …

کاربردهای خرید سنگ مرمریت:

سنگ‌های مرمریت عمدتا در ساخت ساختمان‌ها، بناهای تاریخی، دکوراسیون داخلی، مجسمه‌ها، روکش‌های میز و ابتکارهای جدید استفاده می‌شوند. شایان ذکر است که رنگ و شکل ظاهری مهم‌ترین جزء از اجزای سنجش کیفیت سنگ‌های مرمریت است. بنابراین هنگام اقدام به خرید این سنگ قابلیت‌های آن را برای مصارف گوناگون بررسی نمایید.

همانطور که می‌دانید از سنگ مرمریت در ساخت پله‌ها و کف پوش ساختمان‌ها استفاده می‌‍شود، که در این موارد مقاومت در برابر سایش که بر اثر  سختی سنگ و پیوستگی بین ذرات تشکیل دهنده آن به وجود می‌آید از جمله ویژگی‌های مهم این سنگ بشمار می‌رود.

از دیگر خصوصیات مهم این سنگ در صنعت مجسمه‌سازی، درخشندگی آن است، که  این ویژگی را از انعکاس تابش نور به منفذ های ۱۲.۷ الی ۳۸ میلی‌متری به سطح سنگ و کریستال‌های داخلی حاصل می‌‍شود. در صنعت دکور و همچنین ساخت لوازم مبتکرانه عمدتا از سنگ‌های صیقلی، مرمریت سرخ و سنگ مرمریت یشمی استفاده می‌کنند. توجه به این نکته حائز اهمیت است، سنگی که در ساخت مجسمه‌های مرمریت استفاده می‌‍شود، باارزش‌ترین نوع سنگ مرمریت است و باید کاملا سفید و ذرات تشکیل دهنده آن باید کاملا یکنواخت باشد.

سنگ مرمریت و مرمر چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

سنگ‌های مرمر و مرمریت از نظر شکل ظاهری با یکدیگر تفاوت زیادی ندارد و تنها میزان شفافیت این سنگ‌ها باعث تمایز این دو سنگ با یکدیگر شده است. سنگ‌های مرمر شفافیت بسیار بالایی دارند و نور را از خود عبور می‌دهند و از این رو برای نمای ساختمان بسیار مناسب بوده و جنبه دکوراتیو دارد. ولی سنگ‌های مرمریت شفافیت سنگ‌های مرمر را ندارند.

جمع بندی:

سنگ مرمریت به علت اینکه در معادن داخل کشور به فور یافت می‌شود عمدتاً دارای قیمت‌های مناسب‌تری نسبت به سایر سنگ‌های ساختمانی می‎‌باشد. قیمت سنگ ‌مرمریت را چندین عامل مختلف می‌توانند تحت تاثییر قرار دهند. یکی از این عوامل ساب سنگ است. هرچه ساب یک سنگ بیشتر باشد آن سنگ صیقلی‌تر بوده و در ساختمان جلوه بهتری خواهد داشت و از قیمت بیشتری نیز برخودار خواهد بود.

کارخانه سنگ ملک زاده یکی از کارخانه های سنگ در ایران می باشد که سنگ ها را به صورت اسلب برش داده و توانایی انجام بوک مچینگ و فورمچینگ را دارا می باشند . شما می توانید برای اطلاع بیشتر از این روش می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید . همچنین شما می توانید برای مشاهده سنگ های این مجموعه به صفحه محصولات مراجعه نمایید .

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو


اطلاعات تماس


  • ۵۶۹۰۱۹۲۰-۲۴(۰۲۱) | ۰۹۱۲۳۹۰۴۳۷۳
  • کیلومتر ۳۵ تهران – قم ، شهرک صنعتی شمس آباد – بلوار زکریای رازی – سنبل ۵ – پلاک ۶
  • شنبه الی چهارشنبه: 7 صبح الی 7 بعدظهر

در خبرنامه سایت گروه سنگ ملک زاده عضو شوید